Centrum Seksueel Geweld

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) biedt hulp aan iedereen die - online of offline - een nare seksuele ervaring heeft meegemaakt. Binnen het CSG werkt een team van artsen, verpleegkundigen, politie en andere hulpverleners samen om jou de hulp te geven die je nodig hebt. Er zijn centra door het hele land, zodat je overal kunt rekenen op dezelfde hulp.

Ben jij slachtoffer (geweest) van (online) seksueel geweld? Neem dan voor hulp en advies contact op via de landelijke telefoonlijn op 0800 – 0188 (24/7 bereikbaar), of chat met één van de hulpverleners via www.centrumseksueelgeweld.nl.

Waar zit het Centrum Seksueel Geweld?

Het Centrum Seksueel Geweld werkt vanaf 16 locaties in Nederland en heeft daarmee een landelijke dekking. Dit betekent dat elk slachtoffer van een nare seksuele ervaring binnen een uur bij een van de locaties terechtkan.

Ben je heel kort geleden slachtoffer geworden van seksueel geweld? Dan wordt voor het vervolgonderzoek in het Centrum Seksueel Geweld geadviseerd om:

  • Niet te douchen/jezelf te wassen;
  • Niet je tanden te poetsen;
  • Te wachten met eten of drinken;
  • Je kleding niet te wassen, maar aan te houden of in een papieren zak mee te nemen;
  • Te wachten met toiletbezoek.

De politie, die alleen wordt betrokken als jij dat wilt, heeft zo een grotere kans op het vinden van sporen van de dader.

Bezoek de website van Centrum Seksueel Geweld
Informatie over Centrum Seksueel Geweld (CSG).

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) biedt dag en nacht hulp aan iedereen die - online of offline - een nare seksuele ervaring heeft meegemaakt.

24 uur per dag telefonisch bereikbaar via 0800-0188 Via de chat van maandag t/m vrijdag van 16.00 – 06.00 uur Zaterdag, zondag en feestdagen van 20.00 – 06.00 uur

Vestigingen in

  • heel Nederland

Lees hier meer tips van het CSG

Dilara werd verkracht, miste steun van haar familie, maar vond toch hulp.
Dilara werd verkracht, miste steun van haar familie, maar vond toch hulp.

Dilara werd verkracht, miste steun van haar familie, maar vond toch hulp

Lees het verhaal van Dilara

Vertel ons wat je vindt van deze website