Over Slachtofferwijzer

Over Slachtofferwijzer

Op Slachtofferwijzer vind je informatie over slachtofferschap en hulpverlening. Ook is Slachtofferwijzer een plek waar je herkenning vindt: je kunt je herkennen in de verhalen van anderen. En waar je erkenning vindt: door de informatie en het lezen van de verhalen van anderen weet je dat jij niet gek bent. Dat het niet jouw schuld is. Dat je je nergens voor hoeft te schamen en dat je niet alleen bent. Daarnaast heb je via Slachtofferwijzer makkelijk toegang tot de hulp die bij jou past.

Voor naasten

Heb jij zelf geen ingrijpende gebeurtenis meegemaakt, maar iemand die jij kent wel? Op Slachtofferwijzer vind je informatie over wat jouw naaste is overkomen, over hulpverlening en vind je eenvoudige tips om jouw naaste te helpen. Slachtofferwijzer is een website van Fonds Slachtofferhulp. Heb je vragen over Slachtofferwijzer? Neem dan contact op via info@slachtofferwijzer.nl.

Jouw verhaal

Slachtofferwijzer staat in nauw contact en verbinding met mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt. Heb jij iets meegemaakt waarover je wil vertellen? Omdat dit voelt als de juiste stap in jouw proces?Of omdat jeanderen wil helpen door het delen van jouw verhaal? Stuur dan een mail naar: info@slachtofferwijzer.nl.

Slachtofferwijzer in een andere taal

Slachtofferwijzer is in verschillende talen beschikbaar, waaronder in het Engels, Spaans en Chinees. Klik hier voor meer informatie.

Slachtofferwijzer is available in several languages. Amongst others in English, Spanish and Chinese. Click here for more information.

Onze toolkit

Op zoek naar meer informatie over Slachtofferwijzer? Download onze toolkit.

Slachtofferwijzer is ontwikkeld door

Slachtofferwijzer is mogelijk gemaakt door

Word partner

Met een financiële bijdrage van partners kunnen wij onze website blijven verbeteren. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe partners. Als partner van Slachtofferwijzer krijg je een plek op onze site. Interesse om ons te steunen? Neem dan contact op via info@slachtofferwijzer.nl

Vertel ons wat je vindt van deze website