Sporters Helpen Sporters

Het platform Sporters Helpen Sporters is onderdeel van de Stichting De Stilte Verbroken en is opgericht door voormalig topsporters Renald Majoor en Anne van Dijk. Beiden kregen op jonge leeftijd te maken met een vorm van seksueel misbruikin de sport. Zowel Renald Majoor als Anne van Dijk merkten dat praten enorm kan helpen bij het verwerken van een gebeurtenis als grensoverschrijdend gedrag.

Het doel van Sporters Helpen Sporters

Schaamte voor wat er gebeurd is, het gevoel niet begrepen of niet geloofd te worden, het zijn voor veel slachtoffers herkenbare gevoelens. Contact met lotgenoten kan de drempel om te gaan praten enorm verlagen. Wie begrijpt beter wat je hebt doorgemaakt, wat je voelt en ervaart, dan een lotgenoot? Daarom is het platform Sporters Helpen Sporters opgericht. Samen praten helpt écht.

Wil jij je verhaal delen?

Vraag jij je af of wat jou overkomen is, valt onder grensoverschrijdend gedrag? Schaam je je voor wat er is gebeurd? Ben je boos, verdrietig of bang? Twijfel je of je er mee naar buiten moet treden? Wil je anderen waarschuwen, maar weet je niet goed hoe? Renald Majoor en Anne van Dijk staan klaar om jou een luisterend oor te bieden. Zij hebben voor dezelfde dilemma’s gestaan en weten wat jij doormaakt. Zij zijn er om naar jou te luisteren en je te helpen.

Bezoek de website van Sporters Helpen Sporters
Logo van De stilte verbroken

Platform dat (seksueel) grensoverschrijdend gedrag in de sportwereld bespreekbaar maakt.

Vertel ons wat je vindt van deze website